Remmers Beits Naturel

Bescherming met een mooie look!

Tuinhuis Beits Color

Bescherming met een mooie look!

Waarom 123verfexpert

✓ Geweldige prijzen
✓ De beste ondersteuning
✓ Afspraak is afspraak
✓ Supersnelle levering

Zwarte beits

Binnenbeits is een geweldige manier om het uiterlijk van je houten oppervlakken te verbeteren. Of het nu gaat om vloeren, trappen, meubelen of interieurbouw, met Remmers OB-008 Lijnolie beits kun je de gewenste kleur creëren en het hout op de juiste manier beschermen. Dit is een beits die volledig in het hout doordringt en ervoor zorgt dat de kleur, look en feel behouden blijven. Na het gebruik van deze beits moet het hout afgewerkt worden met bijvoorbeeld Remmers HWS-112 Hardwax Sealer of Remmers Aqua HWS-712. Dit is een kleurloze olie die zorgt voor een betere bescherming en een nette finish.

Voor het dekkend beitsen van kozijnen, ramen en deuren is Remmers Oliebeits Color Eco het juiste product. Dit is een water gedragen dekkende beits op basis van hernieuwbare grondstoffen.

zwarte beits

De zwarte beits is damp open, waardoor het hout kan blijven ademen. Elastisch waardoor deze met het hout mee kan werken. Naast groot verpakkingen voor de industrie, kunt u nu de zwarte beits kopen in verpakkingen van 1, 2,5, 5 en 20 liter.

Induline GW-310 diepzwart kan toegepast worden als zwarte beits voor schuttingen, tuinhuizen, veranda’s, gevels, schuren, stallen en meer.

Zwarte beits gebruiken

De zwarte beits Induline GW-310 kan aangebracht worden door middel van kwasten, rollen, dompelen of spuiten. Het hout hoeft vooraf niet geschuurd te worden. Als er vuil op het hout zit, moet dit uiteraard wel eerst verwijderd worden. De verwerking is heel eenvoudig, daar hoeft u echt geen goede schilder voor te zijn.

Wanneer er met geschaafd hout gewerkt wordt, is het verstandig om 2 lagen op 1 dag aan te brengen. Als u langer wacht, wordt de beits dermate waterafstodend dat hij zichzelf enigszins gaat afstoten en dan wordt het resultaat niet meer zo mooi. Bij fijnbezaagd hout is dit niet van toepassing. Werk altijd in de nerfrichting van het hout.

Verbruik

Het verbruik van de zwarte beits is ongeveer 100 ml per m2 per laag, maar dit hangt erg af van de zuiging van het hout. Bij droog fijnbezaagd zacht hout is het verbruik natuurlijk iets hoger als bij natter geschaafd hardhout.

Onderhoud met zwarte beits voor schuttingen

Ook bij onderhoud hoeft het hout niet eerst geschuurd te worden. Schoonmaken en een nieuw laagje erop aanbrengen is heel eenvoudig.

Het verschil tussen GW-310 diepzwart en GW-310 WF diepzwart

In de standaard GW-310 diepzwart zitten biociden die onder andere schimmels en algen tegen gaan. Dit type zwarte beits is voor professioneel gebruik. Voor particulier gebruik is er de WF-variant. WF staat voor Werkstof Frei. In GW-310 WF diepzwart zitten deze werkstoffen dus niet.

Zwarte beits en meer bij 123verfexpert.

Wilt u bepaalde delen van een gebouw, zoals bijvoorbeeld de staanders van een tuinhuis of schutting in een andere kleur, dan heeft 123verfexpert daar natuurlijk ook producten voor. HK lazuur Douglas is ideaal wanneer u uw Douglashout zo naturel mogelijk wilt houden. Of gebruik Aqua HSL-35/m Natural Look voor vele andere houtsoorten en -kleuren in een natureltint. Voor dekkende kleuren is buitenbeits een goede oplossing.

Kunnen we helpen?

Heeft u vragen over onze zwarte beits schutting of andere producten in onze verfshop? Onze verfexperts denken graag met u mee. Neem contact met ons op via mail of telefoon: