Hallo,

Leuk dat je mijn site bezoekt. ik ben Nick en stel mij graag aan je voor.

Bij mijn duaal studie Marketing en Commerciële economie hoort een baan die hierop aansluit. Ik heb daarom, in lijn met mijn interesse, ervaring en passie, 123verfexpert opgericht, waarin dit allemaal samen valt.

 Het fundament hiervoor werd gelegd doordat ik een aantal jaren samen met een hovenier heb gewerkt, waar we veel tuinhuizen, schuttingen, pergola’s, poorten en houten terrassen hebben geplaatst. Ik zag hier een toenemende vraag naar kleur in de tuin en  de behoefte om al dat mooie hout goed te beschermen. Zo kun je langer van jouw tuin genieten en behoudt jouw investering zijn waarde. 

Veel mensen zien erg op tegen het schilderwerk, maar mijn ervaring leert dat het heel eenvoudig is. Niet te vergelijken met het schilderen van een kozijn, raam of deur van een woning. Het schuren en plamuren kun je meestal weglaten, zodat je direct kan beginnen aan het leuke aflakken. Direct resultaat dus en dat is leuk werken.
 
De meeste producten op deze website worden geproduceerd door Remmers GMBH uit Duitsland. Een Duits familiebedrijf wat onder andere gespecialiseerd is in het duurzaam beschermen van hout. Deze fabriek levert aan de houtverwerkende industrie zeer hoogwaardige producten. Maar deze producten zijn er nu ook in kleinere verpakkingen daardoor voor iedereen beschikbaar. De bekendste  is Induline GW-310 diepzwart, waarmee ze markleider in Nederland zijn. Ervaar nu zelf de kwaliteit. Echt iets anders als wat je in de gemiddelde bouwmarkt koopt.
Daarnaast heb ik ook gestudeerd en gewerkt als facility manager. De uitdaging om alles perfect te regelen vind ik geweldig. Ook dit kan ik in 123verfexpert tot uiting brengen. Aan mij de eer om te zorgen dat de webshop duidelijk, overzichtelijk en betrouwbaar is. Alles op tijd geleverd wordt, in de juiste verpakking, met duidelijke adviezen  en een goede prijs kwaliteit verhouding.
 
De website, webshop en het bedrijf wordt steeds vernieuwd en verbeterd. Als je daarvan op de hoogte wilt blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (link). Deze verschijnt 4 keer per jaar met leuke nieuwtjes, kortingsacties en achtergrondinformatie.
 
Kom maar op met die bestellingen of vragen, ik heb er zin in!
 
Nick