Retourneren

Kan ik mijn gekochte product retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst van je product heb je 2 mogelijkheden:

  • Je product gratis ruilen voor een ander product
  • Je product gratis retourneren en je geld terug laten storten

Het artikel mag niet beschadigd zijn en mag geen sporen van gebruik vertonen. U mag niks aan het artikel gewijzigd hebben.

Wij onderscheiden 2 soorten retourzendingen:

  • Retour zending, omdat u liever van de koop afziet. In dat geval zijn de verzendkosten voor uw rekening.
  • Retour zending, omdat er een ander product geleverd is als besteld of het product beschadigd geleverd is.

Meld in beide gevallen zo snel mogelijk per email en stuur het product in originele verpakking met een begeleidende brief en pakbon of factuur terug naar:

123verfexpert
Kampsestraat 68
6687 AW Angeren

 Na ontvangst van het retourartikel met bijbehorend begeleidend schrijven en pakbon of factuur, krijgt u van ons een bevestiging. We storten het aankoopbedrag in- of exclusief de verzendkosten binnen 8 dagen terug op uw rekening.

Ongefrankeerd retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Wij proberen onze product kleuren zo exact mogelijk te beschrijven en weer te geven. Toch kunnen sommige producten afwijkingen vertonen. Uw beeldscherminstellingen kunnen de afgebeelde kleuren beïnvloeden. Ook kan de kleur van het hout kan invloed hebben op de eindkleur van het product, dit speelt vooral bij transparante kleuren.

Alleen producten die speciaal voor jou op kleur gemaakt zijn, kunnen niet retour. Dit zijn alle kleuren met de aanduiding “speciale kleuren”.

 

Halen jullie mijn product thuis op of moet ik deze zelf retourneren?

Bij veruit de meeste producten vragen we je om het product zelf naar ons toe te sturen. Pak het product in, in de originele verpakking en stuur deze via een PostNL-punt bij jou in de buurt naar ons toe.v