NATURAL LOOK voor buiten

De natuurlijke kleur en uitstraling van het hout behouden, want hout heeft van nature een mooie warme uitstraling.
Wanneer je dit hout buiten toepast en je het hout niet beschermd zal het gaan vergrijzen onder invloed van UV-licht en blauwschimmel.

Remmers heeft een Naturel Look programma ontwikkeld, welk zorgt dat het hout zijn natuurlijke kleur en uitstraling behoud.
Het product heet Aqua HSL-35/m. Deze is leverbaar in 10 verschillende Naturel Look kleuren, welke ieder op de gelijknamige (of gelijk kleurige) houtsoort toegepast kunnen worden.

Vuren / Accoya FT48077
Lariks / Douglas

RC-190
Western Red Cedar FT47583
Meranti / Louro Gamela / Sucurira Amarela (roodachtige houtsoorten) FT46617
Eiken FT38855
Thermisch Ayous FT47584
Thermisch Fraké/Vuren FT 47585
Movigui / Iroko (geelachtige houtsoorten) FT4659

Remmers Aqua HSL-35/m is een mooie matte beits. Met de toepassing van speciale pigmenten, bindmiddelen en UV-blockers, blijven kleur en uitstraling na behandeling met de beits zo dicht mogelijk bij de originele kleur en uitstraling van het hout. Optisch lijkt het hout haast onbehandeld terwijl het hout toch een zeer duurzame bescherming heeft tegen UV, vuil, vocht, schimmel en algen.

De beits kan met een kwast of roller opgebracht worden,  hij kan ook gespoten worden. Op fijnbezaagd (iets ruw) hout in minimaal 2 lagen a ca. 100 gr/m2, of 3 voor een nog langere bescherming. Op geschaafd hout geeft 2 lagen het mooiste resultaat.

Waarom Nick's?

✓ Geweldige prijzen
✓ De beste ondersteuning
✓ Afspraak is afspraak
✓ Snelle levering