Remmers Beits Naturel

Bescherming met een mooie look!

Tuinhuis Beits Color

Bescherming met een mooie look!

Waarom 123verfexpert

✓ Geweldige prijzen
✓ De beste ondersteuning
✓ Afspraak is afspraak
✓ Supersnelle levering

Houtlak

De juiste houtlak voor uw project

Bij 123Verfexpert vindt u zowel watergedragen (aqua) als oplosmiddelhoudende lakken, beide van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u een tuinhuis, schutting, gevel of ander niet-maatvast project lakken, dan is een wat meer dampopen en flexibel lak de juiste keuze. Zorg altijd dat u voor uw project de juiste laksoort kiest, dit zorgt voor het beste resultaat waar u zo lang mogelijk plezier van heeft.

Houtlak bestellen bij 123verfexpert

Heeft u een geschikte houtlak gevonden voor uw toepassing? Bestel de lak gemakkelijk online via de volgende stappen:

  • Kies de gewenste beits, inhoud van het blik en de juiste kleur
  • Voeg de houtlak toe aan uw winkelwagen
  • Ga verder naar afrekenen
  • Vul uw factuur- en bezorggegevens in
  • Kies de gewenste betaalmethode en plaats de bestelling

Waarom kiezen voor Houtlak van Remmers?

Met de hoogwaardige houtlak van het Duitse Remmers houdt u uw houtwerk jarenlang mooi. Remmers ontwikkelt al vele decennia lang houtlak voor professionele en handmatige verwerking. Op de R&D-afdeling werken meer dan 80 professionals aan innovatieve, milieuvriendelijke en duurzame producten voor het beschermen van hout. Het bedrijf werkt samen met Stichting Hout Research Wageningen. De meest gangbare producten zijn KOMO-gecertificeerd.

Hoe gebruikt u houtlak?

Voordat u aan de slag gaat met houtlak, moet de ondergrond schoon zijn. Verwijder daarom al het vuil, stof en zaagsel van het te behandelen oppervlak. Schuur de ondergrond, zodat het resultaat glad wordt en de lak beter zal hechten. Breng vervolgens de lak aan met een roller of kwast. Laat de eerste laag goed drogen en breng indien gewenst nog een 2e en eventueel 3e laag aan. Voor de specifieke verwerkingsinstructies raden we u aan de productbeschrijving te bekijken.

Bekijk ook onze andere producten

Naast houtlak verkoopt 123Verfexpert natuurlijk nog veel meer producten waarmee u uw hout optimaal behandelt:

  • Bouwt u een mooie veranda, tuinkamer, schutting of tuinhuis? Dan wilt u wellicht de authentieke kleur van de Douglas palen behouden. Gebruik HK Lazuur Douglas om het grijs worden van Douglas hout te voorkomen.
  • Wilt u planken of palen voor uw project eenvoudig zwart maken en de zwarte kleur langdurig behouden? Ga dan voor onze kwalitatief hoogwaardige zwarte beits.
  • Om uw hout een mooie grijstint te geven, gebruikt u HK Lazuur grijs. Maar we hebben ook de standaard houtkleuren en HK Lazuur in speciale kleuren

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over de verschillende soorten houtlak in ons assortiment of de toepassing van dit product? Aarzel dan niet om ons te bellen of mailen, we helpen u graag!