Remmers Beits Naturel

Bescherming met een mooie look!

Tuinhuis Beits Color

Bescherming met een mooie look!

Waarom 123verfexpert

✓ Geweldige prijzen
✓ De beste ondersteuning
✓ Afspraak is afspraak
✓ Supersnelle levering

HK Lazuur kleurloos

Zorg voor 6-voudige bescherming voor al uw tuinhout met HK Lazuur kleurloos. 123verfexpert biedt u het allerbeste op het gebied van beits en HK Lazuur kleurloos beschermt uw hout optimaal.

  • Verfraait uw hout
  • Biedt 6-voudige bescherming, bijvoorbeeld tegen algen en schimmels
  • Is oplosmiddelhoudend
  • Is kleurloos

HK Lazuur kleurloos kopen

123verfexpert heeft een groot assortiment HK Lazuur producten. Dit is buitenbeits van industriële kwaliteit die verder gaat dan alle andere beitsen. Het maakt uw houtwerk niet alleen mooier, maar het verbetert de weers- en vochtbestendigheid. Bovendien behoudt u met de kleurloze variant het natuurlijke uiterlijk van het hout. Het hout gaat op de natuurlijke manier vergrijzen

Trotseer het weer

In Nederland kennen we veel vochtige periodes, maar tegenwoordig hebben we ook steeds meer te maken met extreme droogte en hitte tijdens de zomer. Uw tuinhout krijgt zo door het jaar heen veel te verduren, wat ten koste gaat van de levensduur. HK Lazuur kleurloos zorgt voor optimale bescherming tegen hitte, vorst, vocht, schimmel en meer.

6-voudige bescherming met HK Lazuur kleurloos

HK Lazuur kleurloos is een 3-in-1-lazuur: het is een houtbeschermende impregnering, grondering en lazuur. Het grote voordeel hiervan is dat u geen grondlaag en afwerklaag hoeft aan te brengen. U bent in één keer klaar! Dat scheelt tijd, geld en materiaal. Met HK Lazuur kleurloos beschermt u uw hout tegen:

  • Vocht
  • Houtrot
  • Blauwschimmel
  • Algen en schimmels
  • Wespenaantasting

Meer dan beits

Waar de meeste lazuren op het hout blijven liggen, trekt HK Lazuur kleurloos, net als een beits, in het hout. Dit is voordelig omdat de eigenschappen die het hout krijgt van HK Lazuur kleurloos actief blijven, ook wanneer het hout gaat werken.

Vind uw HK Lazuur kleurloos in onze webshop

Via de webshop van 123verfexpert vindt u snel alle producten die u nodig heeft. Naast HK lazuur kleurloos vindt u er bijvoorbeeld ook HK Lazuur Douglas en blanke lak.

Als u voor een natuurlijke look kiest, maar uw hout wel optimaal wilt beschermen, is HK Lazuur kleurloos een perfecte optie. Vervolgens bepaalt u wat het totale oppervlakte is van het hout dat u wilt behandelen, zodat u weet hoeveel HK lazuur kleurloos u moet bestellen.

Voeg de gewenste producten toe aan uw winkelmand en doorloop het bestelproces. Zodra u betaald heeft, gaan we meteen voor u aan de slag. We streven ernaar uw bestelling al de volgende werkdag te leveren. Op die manier kunt u snel aan de slag.

Kunnen we helpen?

Heeft u vragen over HK Lazuur kleurloos of andere producten in onze verfshop? Onze verfexperts helpen u graag. Neem contact met ons op via mail of telefoon: