Remmers Beits Naturel

Bescherming met een mooie look!

Tuinhuis Beits Color

Bescherming met een mooie look!

Waarom 123verfexpert

✓ Geweldige prijzen
✓ De beste ondersteuning
✓ Afspraak is afspraak
✓ Supersnelle levering

Aqua HSL-35/m naturel look – blanke lak voor buiten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Houtsoorten / houtkleuren Kleurnummer
Vuren en Accoya FT48077
Lariks en Douglas RC-190
Western Red Cedar FT47583
Louro Gamela, Meranti FT46617
Eiken

FT38855

Thermisch Ayous FT47584
Thermisch Fraké FT47585
Iroko FT46593

Naast deze naturel look kleurcollectie, waarbij de natuurlijke originele houtkleur behouden wordt, is Aqua HSL-35/m in diverse andere houtkleuren leverbaar. Met deze kleurcollectie geeft u uw hout de kleur die u mooi vindt.

AQUA HSL-35/m blanke lak voor buiten kopen

123verfexpert heeft een groot assortiment met blanke lak voor buiten, dit zijn beitsen van industriële kwaliteit die verder gaan dan alle andere beitsen. Ze maken uw houtwerk niet alleen mooier, maar verbeteren ook de weers- en vochtbestendigheid ervan. Bovendien behoudt u met de Natural look collectie het natuurlijke uiterlijk van het hout.

Trotseer het weer

Het Nederlandse klimaat bestaat altijd al uit veel natte periodes en kou. Tegenwoordig maken we echter ook steeds vaker droge, hete zomers mee. Dit heeft een grote impact op uw gevel- en tuinhout. En dat komt de levensduur niet ten goede. De schuttingbeits Aqua HSL-35/m biedt de beste bescherming tegen vocht, vorst, hitte, uv-straling, schimmels en nog veel meer.

1-potssysteem met 6-voudige bescherming

Aqua HSL-35/m is een grondverf en aflak in één. U heeft dus maar 1 product nodig voor alle lagen. Bovendien kunt u hetzelfde product ook gebruiken voor onderhoud. Met Aqua HSL-35/m beschermt u uw hout tegen:

  • Vocht
  • Houtrot
  • Blauwschimmel
  • Algen en schimmels
  • Wespenaantasting
  • Uv-straling

Meer dan beits

Waar de meeste lakken op het hout blijven liggen, trekt Aqua HSL-35/m in het hout en laat het maar een dun laagje op het hout achter. Dit is voordelig, omdat daardoor de hechting optimaal is, het hout kan blijven ademen en het zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

Vind uw Aqua HSL-35/m in onze webshop

Via de webshop van 123verfexpert vindt u snel alle producten die u nodig heeft. Naast Aqua HSL-35/m  schuttingbeits vindt u er bijvoorbeeld HK Lazuur Douglas en blanke lak.

Als u wilt kiezen voor een natuurlijke look en tegelijkertijd uw hout goed wilt beschermen, is Aqua HSL-35/m schuttingbeits de beste keuze. Bereken de totale oppervlakte van het hout dat u wilt behandelen, zodat u weet hoeveel Aqua HSL-35/m u nodig heeft. Het verbruik is ongeveer 100 ml per m2 per laag.

Blanke lak voor buiten online bestellen

Heeft u de juiste blanke lak voor buiten gevonden, voeg dan de juiste hoeveelheid toe aan uw winkelwagen en doorloop de stappen van het bestelproces. Rond af door veilig online te betalen via iDEAL, PayPal of creditcard. Wanneer uw bestelling bij ons is binnengekomen, gaan we meteen voor u aan de slag. In veel gevallen kunnen we bestellingen de volgende werkdag al leveren. Zo zorgen we dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw project.

Kunnen we helpen?

Heeft u vragen over onze blanke lak voor buiten, transparante houtlak of andere producten in onze verfshop? Onze verfexperts denken graag met u mee. Neem contact met ons op via mail of telefoon: