Remmers Beits Naturel

Bescherming met een mooie look!

Tuinhuis Beits Color

Bescherming met een mooie look!

Waarom 123verfexpert

✓ Geweldige prijzen
✓ De beste ondersteuning
✓ Afspraak is afspraak
✓ Supersnelle levering

Meubellak

Binnenbeits is een geweldige manier om het uiterlijk van je houten oppervlakken te verbeteren. Of het nu gaat om vloeren, trappen, meubelen of interieurbouw, met Remmers OB-008 Lijnolie beits kun je de gewenste kleur creëren en het hout op de juiste manier beschermen. Dit is een beits die volledig in het hout doordringt en ervoor zorgt dat de kleur, look en feel behouden blijven. Na het gebruik van deze beits moet het hout afgewerkt worden met bijvoorbeeld Remmers HWS-112 Hardwax Sealer of Remmers Aqua HWS-712. Dit is een kleurloze olie die zorgt voor een betere bescherming en een nette finish.

Voor het dekkend beitsen van kozijnen, ramen en deuren is Remmers Oliebeits Color Eco het juiste product. Dit is een water gedragen dekkende beits op basis van hernieuwbare grondstoffen.

Meubellak is speciaal ontwikkeld om uw meubilair op de juiste manier te beschermen en het de uitstraling te geven die u wilt. Onze sterke krasvaste Trappen- & Parketlak kleurloos zijdemat is een universele blanke lak die, naast vloeren, geschikt is voor meubelen. Wilt u liever de uitstraling van een olie, maar de beschermende eigenschappen van een lak? Kies dan voor HWS-112 Hardwax Coating. Hiervan hebben we ook een Eco-variant in ons assortiment die gemaakt is van natuurlijke grondstoffen.

Voordelen van meubellak

 • Professionele kwaliteit
 • Sterk en robuust
 • Eco-label

Meubellak kopen bij 123verfexpert

Meubellak kopen doet u gemakkelijk via 123verfexpert.

 1. Maak een keuze uit onze huidige meubellak collectie.
 2. Kies de benodigde hoeveelheid.
 3. Selecteer de gewenste kleur.
 4. Voeg het product toe aan uw winkelwagen.
 5. Ga door naar afrekenen.
 6. Vul uw factuur- en bezorggegevens in.
 7. Kies een betaalmethode en open de beveiligde betaalomgeving.
 8. Rond uw bestelling af. U ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging.

Voordelen van meubellak

Meubels moeten op een andere manier beschermd worden dan kozijnen. Huidvetten en handcrèmes, maar ook alcohol en koffie zijn erg belastend voor de lak. Vooral houten tafelbladen komen hiermee veel in contact. Meubellakken zijn hiervoor speciaal ontwikkeld. Lakken voor kozijnen hebben juist weer meer bescherming nodig tegen weer en wind en zijn minder geschikt voor meubels.

Hoe gebruikt u meubellak?

Het is belangrijk om een goede werkplek te creëren, met de juiste ventilatie zonder dat het te veel tocht. Maak eerst uw meubel goed schoon, ontvetten en licht opschuren. Vervolgens brengt u de eerste laag aan. Na voldoende droging, indien gewenst licht opschuren en vervolgens de volgende laag aanbrengen. Zodra u klaar bent, zou u de temperatuur in de ruimte iets kunnen verhogen om de lak goed te laten drogen.

Overige lakken en oliën bij 123verfexpert

Naast meubellak verkopen we nog heel veel andere soorten producten. Neem een kijkje in een greep uit ons assortiment:

 • Als uw meubel buiten onder een afdak staat, kunt u prima de meubellakken voor binnen toepassen. Bij blotstelling aan verschillende weersinvloeden kan dat niet. Als u dan een lak gebruikt is de kans groot dat deze gaat afbladderen. Daarom kunt u beter werken met een houtolie die geschikt is voor buiten.
 • Op zoek naar een olie voor een werkblad? Werkbladolie Eco is een olie op basis van duurzame herwinbare grondstoffen. We hebben twee eco-varianten: kleurloze werkblad olie en werkbladolie met natuureffect. De kleurloze olie laat lichte houtsoorten, zoals eiken, essen en vuren, vaak wat donkerder of geler opkleuren. De werkblad olie Eco Natuur effect doet dat niet. Deze variant laat deze houtsoorten zoveel mogelijk hun natuurlijke lichte kleur behouden.
 • Een snijplank oliën? Ook daarvoor is de natuureffect werkbladolie geschikt. Wilt u liever een harde wasolie op uw vloer, trap of meubel? Kies dan voor een hardwax olie.

Advies nodig over meubellak?

Heeft u nog vragen over onze verschillende soorten meubellak of wilt u meer weten over onze producten? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst. Stel uw vraag via de mail of bel ons direct.